Afgelopen woensdagavond toog het gezelschap de binnenstad in om met z’n allen koeken te verkopen voor de club. In anderhalf uur tijd verkochten we vrijwel alle dozen. Na afloop trakteerde leider Willem de Haan ons op een patatje bij de Markies. Inmiddels hebben we alweer enkele dozen verkocht.

Zaterdagmorgen werd het voetbal en de training opnieuw afgelast. Begeleiding en spelers organiseerden in de kantine van MSC een heus darttoernooi. Er werd in twee poules gestreden om de felbegeerde dartbokaal. Na anderhalf uur darten ging Niels Haze er met de eerste prijs vandoor. Wat kan die man darten, zeg! In de andere poule won Denzel Swaak de tweede prijs! We maakten er met z’n allen een gezellig toernooi van.
Komende zaterdag 29 november sluiten we de herfstcompetitie af met een uitwedstrijd tegen het D2 team van Ens. Het is te hopen dat deze wedstrijd door gaat. Vanaf maandag is het weer voetbal wat de klok slaat. We zijn weer toe aan een aantal lekkere en pittige trainingen. Een tip voor de spelers: zorg voor warme kleding, dus een trainingspak en evt. vingerhandschoenen!
Op de website van MSC heeft Klaas Drenth alweer de nodige oefenwedstrijden voor de komende winterperiode geplaatst tegen aantrekkelijke tegenstanders. Hou verder jullie eigen website (www.everyoneweb.com/mscd2/ in de gaten voor de allerlaatste nieuwtjes rondom het D2 team.
Zaterdag a.s. is er voor alle d-teams een zweminstuif in Bad Hesselingen. De meeste spelers van D2 doen hieraan mee.
 
Begeleiding D2
 
meerder foto’s volgen