Beste jeugdspelers en ouders/verzorgers,
Na een periode van zorgvuldige voorbereiding met de trainers, technisch coördinatoren, interne scouting, Lead tc en Hoofd Opleiding is hier de voorlopige teamindeling voor het seizoen 22/23.

Het zal voor een ieder duidelijk zijn dat het elk jaar weer een moeilijke puzzel is, en omdat we voor alle teams een bepaald aantal spelers nodig hebben, moeten er soms keuzes worden gemaakt. Daarnaast is de indeling altijd voorlopig omdat zich gedurende de zomerperiode ook ontwikkelingen kunnen voordoen die maken dat er alsnog wijzigingen aangebracht moeten worden in de teamindelingen (blessures, afmeldingen, aanmeldingen etc.)

Wij zijn blij en trots te kunnen vermelden dat we weer meer teams samen kunnen stellen in de onderbouw. Onder leiding van Marius van Dijk en zijn enthousiaste staf zien we hier het positieve resultaat van hard werken in een groeiend aantal teams, chapeau!

Voor een aantal teams zijn wij nog op zoek naar een trainer. Mocht u zich bij deze geroepen voelen, kunt u contact opnemen met Wim van der Keulen (Lead TC). Het emailadres van Wim staat hieronder vermeld.

De teamindeling vind u in de volgende documenten:
Teamindeling onderbouw
Teamindeling bovenbouw

Mochten er vragen zijn over de teamindeling neem dan voor woensdag 8 juni .a.s. contact op met: lead-tc@mscmeppel.nl

Namens de technische jeugdcommissie, trainers en leiders alvast veel plezier en succes toegewenst voor het komende seizoen en voor nu een fijne vakantie!