De bij de A1-junioren opengevallen plaats wordt ingenomen door Johnny Tanalepy. De B1-junioren komen onder leiding te staan van Harry Lefferts en Jan Padding krijgt de verantwoordelijkheid over de C1-junioren.
Het bestuur van MSC-Antaris en de Jeugdcommissie zijn ontzettend blij dat Marco de Grip de overstap naar de senioren maakt. ‘Voor de vereniging heel erg belangrijk’, aldus voorzitter van de vereniging Henk Veenema. ‘Marco heeft als voetballer ontzettend veel ervaring, kent de club, weet welke talentvolle (jeugd)spelers er rondlopen en wat er bij MSC moet gebeuren. Het doorschuiven van Marco van de A-junioren naar het tweede elftal past in het technische plaatje dat wij als bestuur van MSC voor de komende jaren voor ogen hebben.’
Veenema is ook uiterst content met de trainers die de selectieteams bij de junioren komend seizoen onder hun hoede nemen. ‘Trainers die goed met jeugd kunnen werken, de taal van de jeugd spreken, allemaal beschikken over de nodige voetbal- en trainerservaring en mannen die de vereniging goed kennen’, aldus Veenema die ook blij is dat het contract met sportverzorger Stefan Bos is verlengd.