Eric Barth en Wilfred Hilbers technische mannen van D1

MSC D1 start komend seizoen in de competitie weer gewoon in de 1e klasse. Eric Barth en Wilfred Hilbers zullen gezamenlijk zowel de technische als de organisatorische begeleiding voor hun rekening gaan nemen. Eric Barth met zijn CIOS achtergrond en zijn ervaring op hoofdklasse niveau bij ACV en Wilfred Hilbers als de technicus pur sang en zijn enthousiasme op organisatorisch gebied. We zijn zeer content met deze oplossing en wensen de toekomstige spelers van D1 en hun begeleiders veel voetbalplezier en succes toe.

Michel Huliselan trainer van E1

Het was eigenlijk al een hele tijd bekend, maar Michel Huliselan gaat in 2016/2017 E1 trainen. Ook E1 komt waarschijnlijk op 1e klasse niveau uit in de competitie. We denken dat de spelers een prachtig jaar zullen hebben bij Michel Huliselan. Bij de E’s en de F’s werken we regelmatig met circuit trainingen om er voor te zorgen dat alle spelers met dezelfde voetbaltechnieken worden geconfronteerd en om te voorkomen dat spelers later bij de junioren technisch gezien achter lopen. Michel is o.a. een van de architecten van deze circuit trainingen. Veel succes en voetbalplezier toegewenst.

Guido Broers de beoogde trainer van F1

Guido Broers twijfelt nog, omdat zijn oudste zoon op hoog niveau voetbalt en Guido hem daarbij alle steun en aandacht wil geven, die van ouders wordt gevraagd. Maar we hebben een stille hoop dat Guido het in goed overleg met ons zo weet te plooien dat het trainen van F1 mogelijk is. Een betere start van zijn voetballende leven kan een speler zich in de F-categorie niet wensen. Guido was in zijn tijd een begenadigd technicus en doelpuntenmachine en heeft op hoog niveau gevoetbald zowel op het veld als in de zaal. Als je de sportpagina’s van de kranten leest, heb je daar de laatste tijd veel over Guido kunnen lezen. Zeker is dat F1 met Guido als trainer komend seizoen veel zal opsteken. Veel succes!

Ger Boterman