MSC had 4 punten uit 7 wedstrijden; DZSV 2 uit 5 wedstrijden. De wedstrijd was daarom met recht een 6 punten wedstrijd te noemen. Ondanks het grote belang werd het een zeer sportieve wedstrijd. Er viel één gele kaart te noteren; deze was voor Gemma van der Kolk van MSC na het vasthouden van een tegenstandster. Na een ruststand van 2-0 in het voordeel van DZSV won MSC won uiteindelijk zeer verdiend met 4-2. Het werd de wedstrijd van Michelle Boekweg; zij nam na rust de gehele Meppeler productie voor haar rekening.
MSC begon voortvarend aan de wedstrijd en zette de verdediging van DZSV onder druk. Dit resulteerde in een aantal grote kansen voor Michelle Boekweg en Dimitra Theocharis. Maar net zoals in de laatste wedstrijden wisten de aanvallers van MSC niet te scoren. Hun schoten gingen net naast of werden gestopt door de uitstekende keepster van DZSV. Aan de andere kant kon DZSV in het begin weinig uitrichten. In het centrum was keepster Grietje ten Hoor heer en meester; alle hoge ballen uit voorzetten en corners werden klemvast onschadelijk gemaakt. Op het middenveld en In de verdediging van MSC werd er, naar mate de wedstrijd vorderde, wat onzorgvuldig gespeeld. Hierdoor werd de thuisclub wat dreigender. Nadat DZSV uit een aanval net over geschoten had, scoorden zij de 1-0. Marloes ter Beek kwam alleen voor Grietje ten Hoor te staan en had geen probleem de Meppeler keepster te passeren. Vlak voor rust werd er slecht verdedigd door MSC en uit een voorzet scoorde Linda Buiting 2-0. Gelet op de gemiste kansen een zware tegenvaller voor de Meppeler dames. Maar de voetbalwet is onverbiddelijk: als je zelf niet scoort, dan doet de tegenstander het wel.
 Na rust begon MSC net als in de eerste helft zeer aanvallend. Trainer Mulder had het elftal enigszins aangepast en speelde met een extra aanvaller. De druk op de verdediging van DZSV nam toe en de Meppeler dames creëerden wederom een aantal uitstekende kansen. Michelle Boekweg kwam alleen voor de keepster, maar wist (nog) niet te scoren. Een kopbal belandde op de binnenkant van de paal en stuiterde het vel d weer in. Een schot van Dimitra Theocharis ging rakelings over. Dan na 10 minuten viel eindelijk de aansluitingstreffer voor MSC te noteren. Michelle Boekweg speelde zich op rechts knap vrij en passeerde beheerst de keepster van DZSV. Even later strafte Michelle Boekweg een foutje in de verdediging van DZSV af en scoorde de zeer verdiende 2-2. MSC was helemaal terug in de wedstrijd en bleef druk houden op huntegenstander. DZSV kon nog slechts sporadisch over de middenlijn komen. Slechts éénmaal moest keepster Grietje ten Hoor handelend optreden in een 1 tegen 1 situatie, maar ook hier redde zij uitstekend. De dames van MSC gingen fanatiek door in de jacht op de voorsprong en kregen nog enkele fraaie kansen. Na 22 minuten spelen kwam MSC verdiend op voorsprong. Wederom van de voet van Michelle Boekweg, die met name in de 2e helft ongrijpbaar was voor de verdediging van de Dinxperlose dames. Op rechts brak zij weer door en schoot de bal weergaloos en volstrekt onhoudbaar voor de keepster in de linker bovenhoek.
De vreugde in het Meppeler kamp was uiteraard zeer groot. Na een aantal wedstrijden met veel gemiste kansen werd er nu eindelijk gescoord. De euforie werd nog groter toen Michelle Boekweg na bijna een half uur spelen weer doorbrak, de keepster passeerde en de voorsprong uitbreidde naar 4-2.
MSC speelde de wedstrijd daarna gecontroleerd uit en na exact 45 minuten blies scheidsrechter Frans Derks de wedstrijd af.
De Meppeler dames kregen vandaag, mede op basis van een voortreffelijke 2e helft, loon naar werken. Alle lof vandaag voor Michelle Boekweg, die meer dan uitstekend op dreef was. Uiteraard niet zonder de andere dames van MSC tekort te doen. Vooral in de tweede helft was er een ploeg te zien die met veel wilskracht en met goed gegroepeerd voetbal de tegenstander overklaste. MSC kan nu verder naar boven kijken en met de komende uitwedstrijden tegen HTC en Klarenbeek trachten aansluiting te vinden met de middenmoot.