Thomas Abels, speler van MSC-Amslod JO9-3, is de grote winnaar van de MSC Penaltybokaal 2018-2019. Onder toeziend oog van vele ouders, vriendjes en vriendinnetjes en andere belangstellenden won Thomas zondag de grote finale.

Aan de grote finale namen alle winnaars van de eerder dit seizoen gehouden voorrondes deel. Dat waren: Ferre Falkema (JO8-1),  Roan Guth (JO8-2), Leon Kuperus (JO8-3), Douwe v.d. Meulen (JO9-1), Arie van Deutecom (JO9-2), Thomas Abels (JO9-3), Dani Piest (JO10-1), Dean Schuffelers (JO10-2), Pelle Tiemens (JO11-1), Tiego Hilbers (JO11-2), Tymon Hoekstra (JO11-3) en Jesper Eshuis (JO12-1).

Ook in het nieuwe seizoen is er weer de MSC Penaltybokaal. De jongste jeugdleden krijgen dan een nieuwe kans op de bokaal. Ook zijn ze dan tijdens een wedstrijd van MSC Za1 of MSC Zo1 samen met de teamgenootjes ‘Team van de Week’. Dit wordt elke keer weer als geweldig ervaren. De organisatie van de Penaltybokaal bedankt de mannen van O.P.A. (Oud Papier Actie van MSC) voor de gift waardoor het houden van de Penaltybokaal mogelijk is.