De prestatieteams spelen al een paar weken in competitieverband en de recreatieve teams spelen zaterdag de laatste poule-wedstrijden om de KNVB beker. Voor hen begint volgende week de competitie.
 
Om dit alles in goede banen te kunnen leiden, verzoeken wij u het volgende:
 
– Kom zoveel mogelijk op de fiets ! De parkeerplaatsen zullen volledig bezet zijn. Denk alleen al aan de 16 teams welke van buiten Meppel komen. En natuurlijk wordt er bij F.C. Meppel ook gevoetbald…..
– Laten we de gasten goed opvangen en begeleiden ! De enorme drukte zal resulteren in vele vragen (welke kleedkamer ?, waar moeten we heen ?), onbegrip en onvrede (meerdere teams in 1 kleedkamer), stress (wel op tijd aanwezig?) etc. etc.
DAMES EN HEREN LEIDERS  en ouders: help ons a.u.b. en zorg dat uw eigen tegenstander, scheidsrechter en andere gasten goed opgevangen en begeleid worden!  Centraal punt hierbij is de Sponsorplaza.
– Spullen in de tas ! Laat de spelers/speelsters alles (ook trainingspakken !) in de tas stoppen zodat we aan het eind niet met vele gevonden voorwerpen en kleding blijven zitten.
– Direct wisselen ! Zodra de wedstrijd is afgelopen, verzoeken wij iedereen zo spoedig mogelijk het veld te verlaten zodat de volgende wedstrijd volgens schema en op tijd kan beginnen. De pupillen kunnen na afloop penalty’s nemen op de oefenhoek tussen veld 6-7.
Zo snel mogelijk douchen en de kleedkamer verlaten. Zorg vooral dat de kleedkamers schoon en netjes achter gelaten wordt, OOK DE KLEEDKAMER VAN DE GASTEN ! Laat geen (waardevolle) spullen achter…..
Wij hopen en vertrouwen op uw aller medewerking.
Bij vragen, problemen, calamiteiten etc. kunt u contact opnemen met :
Wim van Keulen, 06-22 03 09 70