Met Marieke, Nienke, Marrit en Irene in de as begonnen de dames voortvarend aan deze wedstrijd. Het duurde tot de 10e minuut voordat de 1 – 0 op het bord stond maar er had al veel eerder gescoord moeten worden. Tineke ronde een goede dieptepass van Anna doeltreffend af. Nog geen minuut later stond de 2 – 0 al op het bord doordat Tineke attent reageerde op een verdedigingsfout van Vitesse.
De ene aanval na de andere ging richting het doel van Vitesse en het is aan MSC zelf te danken dat de ruststand slechts 4 – 0 was. Irene scoorde de 3 – 0 na een korte combinatie met Anna in het strafschopgebied en na een indraaiende corner van Tineke was het Ramona die de Vitesse goalie in de weg stond waardoor deze de bal in eigen doel werkte.
De tweede helft hetzelfde beeld; Vitesse kan geen vuist maken omdat de verdediging van MSC met Marieke als laatste vrouw staat als een huis. MSC combineert er ondertussen rustig op los, ondanks de vele wisselingen in de tweede helft, zoekt goed de vrije vrouw en schept veel doelkansen waarvan er slechts 2 van worden benut. Wederom passeert Tineke de Vitesse-goalie na een pass van Esther en Tineke maakt haar 4e van vandaag na goed aangeven van Ramona.
Al met al een goede wedstrijd van het 2e met de kritische kanttekening dat de score veel hoger had moeten uitvallen.