Voor de 26-jarige Tjisse Kerkstra betekent de stap naar MSC een terugkeer in Meppel. Op 19-jarige kwam hij in de zomer van 2010 over naar hoofdklasser MSC van vierdeklasser Aengwirden. De Fries heeft een bijzondere carrière door. Zijn talent werd al vroeg opgemerkt. Hij speelde in de jeugd van VV en SC Heerenveen. Als senior speelt de 1.93 meter lange Fries bij Harkema, SC Joure, ONS Sneek en MSC Meppel. Dit seizoen speelt hij voor zaterdag hoofdklasser Flevo Boys in Emmeloord. Tjisse Kerkstra is een allround-speler die zowel verdedigend als aanvallend uitstekend uit de voeten kan. Als spits scoorde de 1.93 meter lange voetballer voor MSC elf keer. In de zomer van 2012 nam Tjisse namens MSC in Nieuwleusen deel aan een oefenwedstrijd tussen een amateurselectie en Feyenoord. In dat duel opende hij de score voor de amateurs met een rake kopbal.

Nieuw is verder ook Mo Ali Pour Asli. De 30-jarige Zwollenaar die van Iraanse afkomst is, komt over van het uit de hoofdklasse zondag gedegradeerde Dieze West. Mo die eerder uitkwam voor FC Meppel en nu in de belangstelling stond van meerdere lager spelende verenigingen in de regio, kan op meerdere posities uit de voeten.

Met de komst van Kerkstra en Mo Ali Pour Asli krijgt de selectie van MSC steeds verder vorm. Eerder werd al bekend dat Dani Lohman (Dieze West), Stef Raben (vv Zuidwolde), Razi Kanseyo (Dieze West), Jeffrey Stenvert (HODO) en Mehran Ali Pour Asli (vv Berkum) na de zomer voor MSC voetballen. Van de huidige selectie blijven Danny Bijlsma, Lennart Nijholt, Milan van der Weide, Joël Huiskes, Kaj van Duuren, Justin Benjamins en de doelmannen Bram Tijink en Robin Kist bij MSC.