Na de 1-0 bracht Guyon Fernandez, die in de beginfase een strafschop miste, Feyenoord voor rust nog op gelijke hoogte. Dezelfde Fernandez strafte na de hervatting een defensieve fout in de amateurselectie resoluut af, waarna Lex Immers de score verder omhoog tilde: 1-3.
Naarmate de tweede helft vorderde werden de verschillen steeds groter en konden de topamateurs de vierde treffer, die tot stand kwam uit een hard schot van Sekou Cisse, niet voorkomen. In de slotfase tekende Tonny Vilhena voor de een na laatste treffer, waarna Elvis Manu de 6-1 eindstand bepaalde voordat scheidsrechter Roelof Luinge de confrontatie naar het verleden blies.
Namens MSC kwamen in de eerste helft Melchior Schoenmakers, Carlos Lopes Macedo, Tjisse Kerkstra en Sebastian Sparenberg in actie.