Alle omstandigheden waren dus daar om een goede prestatie. In de selectie van F5 ontbraken vandaag drie grote namen. Luca, Mats en Robert waren er niet bij. Wie er wel bij was, was Jeen Brand. Hij is doorgestroomd uit de Ukkies en komt F5 versterken. In zijn eerste wedstrijd liet hij al zien een aanwinst te zijn. Hartstikke goed Jeen!
Al vroeg in de wedstrijd nam MSC een voorsprong. Hajo ging alleen door en scoorde. Niet veel later werd het al 2-0 door Jort en vlak voor rust was het Tim die bij een corner op de goede plaats stond: 3-0. Na rust denderde MSC door. Romee verdedigde als een tijger en Jort en Jurjen werkten als paarden. We hoefden niet lang te wachten en toen was het weer raak. Hajo ging goed door en zag Niek helemaal vrijstaan. Die had geen moeite de keeper te verschalken. Het betekende zijn eerste doelpunt van het seizoen. Het werd uiteindelijk ook nog 6-0. Ik dacht dat het Hajo was die voor de tweede keer scoorde. OOk de penaltyserie werd in MSC-voordeel beslist, mede door goed keeperswerk van Gillian. Weer een fantastisch resultaat van de toppers van F5. De komende twee weken spelen we niet. Daarna gaat het dreamteam weer aan de bak.

Oh ja. Nog dank aan scheidsrechter Tinus. Hij verving Frank en deed het uitstekend. Super !