Na het ‘officiële’ gedeelte werden er foto’s gemaakt met JO11-1 en aansluitend met JO9-2. Tussen beide fotoshoots door mocht de nieuwe sponsor met JO11-1 mee de kleedkamer in, om de teambespreking van Guido Broers bij te wonen. Spelsituaties werden toegelicht aan de hand van bekertjes op de kleedkamervloer. Of ze het allemaal kon volgen is niet bekend, maar de jongens in ieder geval wel: die haalden aansluitend een knappe overwinning op VV Hoogeveen en staan nu tweede in de 1e klasse 02.

Margot is niet geheel onbekend met de voetbalwereld, al heeft ze zelf nooit gevoetbald. Als kind was ze veelvuldig te vinden bij het toenmalige Hellas in Groningen, waar haar vader actief was. “Toen Henk Niestijl mij vroeg of ik een pupillenteam van MSC-Amslod zou willen sponsoren, hoefde ik niet lang na te denken,” aldus een lachende directeur. “Dan sponsor ik er meteen twee, aangezien Henk twee zoontjes bij MSC heeft spelen.”

TopX is een voornamelijk in Noord-Nederland opererend bedrijf en heeft detachering als kernactiviteit. Met bijna 20 jaar ICT-ervaring heeft het bedrijf een groot netwerk van opdrachtgevers en ICT-specialisten. Voor organisaties die ICT-personeel zoeken voor moeilijk in te vullen vacatures, levert TopX ‘werving & selectie’.

Meer informatie over het bedrijf is te vinden op www.topx-group.nl.