A1, Hoofdklasse, 10e
A1 voetbalt goed.
A1 heeft een incidentrijke aanloop gehad maar is nu qua sfeer en teamopbouw weer op orde. Het jonge A1 ( met 2 B spelers) van trainer John Tanalepy, coach Jan Mulder en vlagger/leiders Klaas Rispens en Dju Bijstra heeft een aantal wedstrijden gespeeld die 3 punten op hadden kunnen- en moeten- leveren. In de totaalstand helaas te weinig punten tot nu toe. De technische leiding is ervan overtuigd dat de huidige werkwijze en groepssfeer positieve resultaten op gaan leveren. Klassebehoud is de doelstelling.
 
B1, 1e klasse, 3e
B1 doet gewoon goed mee. Het team van trainer Harry Lefferts wint veel wedstrijden maar kwam in de 2 wedstrijden tegen de naaste concurrenten net iets te kort. Wellicht ook een kwestie van kansen benutten??
B1 kan zich doorontwikkelen en heeft baat bij het kunstgrasveld waar de gehele winter onder goede omstandigheden kan worden doorgetraind. Het goed meedoen met de top in deze klasse, wellicht meer, is de doelstelling.
 
C1, 1e klasse, 1e
Het is jaren geleden dat het C1 team van MSC bovenaan stond in de 1e klasse. Op de drempel van promotie zullen we maar zeggen. Iets om als club trots op te zijn.
Het grote aantal 2e jaars en het in bezit hebben van een topspits werkt natuurlijk in het voordeel, zonder de prestaties van de anderen te kort te doen. Het team van trainer Jan Padding zorgt voor een positieve spanning binnen onze jeugdafdeling. De kans om hoofdklasser te worden (de huidige ultieme doelstelling van MSC) dient zich niet vaak aan. Pakken die kans; succes mannen!
 
D1, 1e klasse, 1e
Eigenlijk hetzelfde verhaal als C1. Onder de bezielende en enthousiaste leiding van Ruud Swaak strijdt het huidige D1 voor iedere meter gras. Na jaren van 2e, 3e en 4e plaatsen is er nu een lichting met uitzicht op een kampioenschap.We koesteren deze opmars in de D-categorie en wensen de mannen van D1, zowel spelers als begeleiding, alle succes toe.
Lees op deze site ook eens de verslagen van Ruud Swaak: altijd positief en opbouwend!
 
E1, Hoofdklasse, 5e
Eddy de Ridder en zijn spelers laten spectaculaire wedstrijden zien waarbij regelmatig ,net in de laatste minuut, 2 punten worden verspeeld of een punt wordt gewonnen. Feit is dat E1 met de besten mee kan komen en daardoor wellicht nog een aantal posities op kan schuiven in de 2e helft van het seizoen. Scoutingsperikelen bij een groot aantal spelers gaf wat onrust maar ook uitdaging. Genieten is het; dat zeker!
 
F1, 1e klasse, 1e
Een apart verhaal waar trainers en spelers niets aan kunnen doen. De indeling in de 1e klasse (ipv Hoofdklasse) is natuurlijk achteraf, gezien de krachtsverhoudingen, een verkeerde keuze geweest. De spelers hebben blijkbaar -sedert de indelingsperiode in mei- een dusdanig grote ontwikkeling doorgemaakt dat dit niet was voorzien. Zeer positief natuurlijk! En de spelers hebben er niet minder plezier om.
Concurrent WIJC F1 maakt de competitie spannend. Deze wedstrijd  staat voor eind november op het programma. Een must voor de ware MSC-supporter. Klasse ook van onze jonge trainers Tim Veenema en Sebas Berkenbosch en leider Paul Veltman.
Na de winterstop is er sprake van een geheel andere indeling.
Alvast veel plezier gewenst in het zaalvoetbal gedurende de winsterstop.
 
Redaktie:RSc