Jos van Wiersum en Giovanni Tanalepy worden de nieuwe trainers van het tweede elftal van MSC. Het bestuur is blij beide mannen te hebben kunnen strikken voor deze mooie uitdaging met een heel geheel nieuw team.

Het ‘heropstarten’ van een tweede elftal op prestatieniveau past in het beeld van de verwachte groei van de seniorenafdeling op zaterdag van MSC. Dit jaar komt MSC op zaterdag in competitieverband met liefst zeven mannen seniorenteams uit in de competitie. Op zondag zijn er nog twee seniorenteams actief. De groei op zaterdag sluit ook nog eens naadloos aan bij de plannen van de Technische Commissie om de komende jaren verder te werken aan de nieuwbouw van de sportieve piramide. Nu het eerste elftal ook een prestatie-elftal op zaterdag is, past het ‘heropstarten’ van een tweede elftal als prestatieteam in de technische plannen van de vereniging.

Jos van Wiersum en Giovanni Tanalepy sluiten komend weekeinde al aan bij de eerste training. Dan start een groep van zo’n 40 personen met de training voor het nieuwe seizoen. Uit deze groep spelers wordt uiteindelijk een 1e en 2e selectie samengesteld.