Van meet af aan was msc de bovenliggende partij tegen de fysiek sterkere gasten uit de polder, de polder boy`s waren niet bij machte 1 enkele kans te creëren ook msc had moeite het doel te vinden, het spel was onrustig en rommelig toch was het msc die het meeste recht had op een doelpunt ,een paar keer waren de voorwaartsen dichtbij, maar dit veelal uit standaard situatie`s.

Halverwege de 1e helft werd een uittrap van keeper Jeffrey de Ruiter goed doorgekopt door Arjan Mulder, waardoor de bal achter de verdediging van flevo boy`s belande en de attent reagerende Sebastiaan Berkenbosch kon scoren 1-0 msc.
De 2e helft bijna hetzelfde spelbeeld een bij vlagen dominerend msc wat met meer samenspel de verdediging van flevo boy`s probeerde te ontwrichten, maar het kon ook niet goed doordrukken en hierdoor bleef het gevaar van een onverwachtse tegentreffer, maar zover liet msc het niet komen na een paar speldeprikken van msc kant, was het Jille Ganzinga die de bal vanaf de flank wederom achter de verdediging plaatste , hierdoor kon Sebastiaan Berkenbosch de bal simpel met zijn borst de bal binnen lopen 2-0 msc.
Al met al een eenvoudige overwinning voor msc A1 door deze zege heeft msc weer aansluiting met de grote middenmoot en kan zodoende weer omhoog kijken, handhaving staat centraal voor deze jonge ploeg volgende week naar concurrent raptim in Coevorden.