Planning is dat de bouw van de vier nieuwe kleedkamers die gesitueerd worden achter de twee nieuwste kleedkamers (aan de zijde van het trainingsveld bij de boerderij) voor de bouwvak klaar is. Dat zou betekenen dat MSC aan het begin van het nieuwe seizoen de beschikkig heeft over tien kleedkamers.
Komende week wordt er ook gestart met de aanleg van de twee kunstgrasvelden en het nieuwe wedstrijdveld langs de snelweg A32. Dat betekent dat vanaf de start van de werkzaamheden de velden 10 en 11 en de trainingsvelden van MSC en FC Meppel niet meer beschikbaar zijn. Ook dit zal in de laatste weken van het seizoen de nodige overlast geven. Wedstrijdsecretarissen Klaas Drenth en Henk Rensen proberen de wedstrijden zoveel mogelijk zo te plannen dat er de minste hinder ontstaat.
Ook is het trainen op het veld achter de boerderij vanaf vandaag niet meer toegestaan. De gemeente heeft het veld gesloten om het te renoveren. Vandaag is ook duidelijk geworden dat deze zomer ons hoofdveld wordt voorzien van een nieuwe toplaag.
 
Voor vragen over wedstrijden, trainingen etc., neem contact met één van de wedstrijdsecretarissen op. Voor vragen over de bouw en/of de aanleg van de velden kunt u bellen met Frank Steenhuisen (06) 83233116.
 
  
Aan de linkerzijde de vier nieuwe kleedkamers.