Woensdagavond, tijd voor de tweede bekerwedstrijd deze week. Nadat vaders en moeders vertrokken waren uit de kleedkamer, was het sprekerstijd voor leider, noodgedwongen trainer, Jacob om de jongens een peptalk te geven.
Na het zoeken naar een voetbalveld kon de wedstrijd 5 minuten later dan gepland beginnen. Na zo’n 5 min spelen, kon SVN al scoren, door een sterke man voorin, krachtig schot, kwam de stand op 1-0. Gelukkig lieten de jongens zien dat ze wilden vechten, en niet bang waren, want Mountasser scoorde mooi de gelijkmaker 1-1. De strijd bleef een beetje gelijk opgaan, en ging soms hard tegen hard, maar voor rust lukte het geen van beide teams meer te scoren.
Na rust bleef het spel hetzelfde, maar er was meer samenspel dan de vorige keer, ieder wist beter zijn plek te vinden, en af en toe waren er zelfs mooie acties. Dat uitte zich in een mooi samenspel in de voorhoede, waarbij Milan de bal meenam en probeerde te scoren, maar Bjorn het afmaakte en de 1-2 op het bord stond. De smaak van een evt. overwinning was helaas kort, want vanuit een goed genomen hoekschop, die onhoudbaar boven in de hoek draaide, maakte SVN de stand weer gelijk 2-2. Hopelijk was het nu weer aan onze jongens. Als een duveltje uit het doosje, kwam Milan met een actie uit het boekje, helemaal solo tot scoren, 2-3 Jippie!!! Onze jongens werden steeds fanatieker, de winst hing in de lucht??? Door gevaarlijk spel kreeg de tegenpartij een vrije trap mee, die hard in het net belandde, waardoor de stand op 3-3 kwam. Tot einde wedstrijd bleef MSC wat vermoeid toch doorvechten , maar de inzet werd niet meer beloond. Lekker gevoetbald jongens, het begin is er!!!!