De wedstrijd tegen v.v. Appingedam stond onder leiding van gelegenheids scheidsrechter Eddy de Ridder. De damsters wilden revanche want hun thuiswedstrijd werd verloren met 2-1 dus… De eerste helft begon echter MSC D1 furieus en scoorde Ruben al snel de 1-0. Appingedam herpakte zich en met mooie combinaties werd de weg naar het doel gevonden, de afstands- schoten waren gelukkig niet gevaarlijk. Vooral hun mid mid Jari was een knappe voetballer en onze Jari had hier zijn handen vol aan. De tweede helft bleven de mannûh van Peter Ernst goed spelen en onze keeper Sam hield met prachtige reddingen de nul, ook werd hij één keer helfhaftig geholpen door Bart Jan die een zeker doelpunt met zijn hoofd redde. Aan de andere kant kreeg E speler Guido nog goede kansen . In de verdediging stond ook een E speler en wel Remco die nu al liet zien klaar te zijn voor de hoofdklasse! Ruben scoorde de 2-0 en na een sportieve wedstrijd werden de handen geschud en wachtte ons nog een leuke middag/avond….. We bedanken v.v. Appingedam D1 en hopen tot volgend jaar !!

WE BEDANKEN SUPPORTERS VOOR DE FELICITATIES DIE WE MOCHTEN ONTVANGEN EN SPONSOR ‘DE BRASSERIE/HUBERTS IJS VOOR HET ETENTJE!!!

15 mei speelt MSC D1 de Nederlandse Kampioenschappen VTT Eerste Klassers in Weesp!