Zowel de Ukkies als de spelers van de Meppeler Minidivisie hebben deze week het seizoen met een feestelijk voetbalcircuit afgesloten. Op een zonovergoten veld van de Blue Devils in de Berggierslanden waren door trainer Jort Veelo en Marius van Dijk een 6-tal onderdelen uitgezet die samen het Voetbalcircuit vormden. Het enthousiasme was groot en zeker toen de moeder van Huub met ijsjes kwam. Het Ukkievoetbal gaat op de 1e woensdag van het nieuwe schooljaar weer van start.

Voor de Minidivisiespelers was het hoofdveld van MSC het decor van het voetbalcircuit. Naast de sportieve onderdelen had trainer Marco Brinkman een voetbalquiz bedacht. Ook hier naast het sportieve ook het feestelijke want om klokslag 18.00 uur kwam Loes, de moeder van Silvijn met heerlijke patat.

Dankzij de enthousiaste inbreng van de trainers Franklin Everts, Wytze Valkema en Marco Brinkman hebben we iedere woensdag prima trainingen verzorgd, hoewel we de echte wedstrijdjes vanwege de Corona natuurlijk wel gemist hebben.

Opgeven voor het Ukkievoetbal en de Meppeler Minidivisie kan op ieder moment bij Marius van Dijk.
Telefoon: 06 48804746
Email: marius.van.dijk@hotmail.com