Het was natuurlijk al een tijd bekend, maar sinds zaterdag is het officieel. Uitzendorganisatie Unie-Pool BV is drie seizoenen lang hoofdsponsor van onze vereniging. Het contract dat beide partijen verbindt, werd zaterdag voor de stadsderby tegen Alcides in een volle SponsorPlaza ondertekend. Namens Unie-Pool zette eigenaar en oud-eerste elftalspeler Wilco Knol zijn handtekening onder het contract en namens MSC voorzitter Arjan Jonkers. Als dank ontving Wilco Knol een ingelijst shirt van MSC en een prachtige elftalfoto. Deze krijgen beide een mooie plaats op het hoofdkantoor van Unie-Pool in Staphorst.

Unie-Pool Personeel BV is een uitzendorganisatie die al bijna 20 jaar actief is op de arbeidsmarkt. De in Staphorst gevestigde uitzendorganisatie verzorgt de werving en selectie van personeel voor verschillende mooie opdrachtgevers. Allemaal werkgevers met werkaanbod in onder meer de productie en logistieke sector. Zo’n negentig procent van de flexkrachten van Unie-Pool Personeel BV zijn arbeidsmigranten uit Polen, Letland, Litouwen en Roemenië. De Pools en Lets sprekende jobcoaches zijn de verbindende, begeleidende en oplossende schakel tussen opdrachtgever en uitzendkracht. Het Unie-Poolteam bestaat uit allemaal experts in de uitzendbranche die gezamenlijk goed zijn voor meer dan 100 jaar werkervaring in deze branche.

De organisatie is zeer flexibel en helemaal ingericht om overal te kunnen werken. Het bedrijf hanteert geen kantoortijden, maar is 24/7 bereikbaar. Nieuwsgierig geworden naar Unie-Pool Personeel BV? Kom met ons in contact. We horen graag waar uw personele uitdaging ligt. Bel 0522 – 445572 / 06 – 27484082 of  mail naar marion@uniepool.com.