In de herfstvakantie, op donderdag 20 oktober, vindt er bij MSC een geweldig leuk voetbalevent plaats voor jongens en meisjes in de leeftijd van 7 tot en met 13 jaar: de United Colors League. De deelnemers spelen die dag wedstrijdjes in verschillende vormen en tijdens deze wedstrijdjes zijn er scouts die observeren op creativiteit, samenspel en leiderschap. Uiteraard is FUN deze dag wel de hoofdmoot. De meest opvallende spelers en speelsters van de dag in Meppel worden uitgenodigd om later in het seizoen aan een landelijke finaledag deel te nemen. Op deze finaledag wordt er dan een selectie gemaakt van de twee teams (O-10 en O-13) die de naam UNITED COLORS LEAGUE TEAM krijgen. Deze winnende teams gaan deelnemen aan een internationaal voetbaltoernooi in eigen land. Hoe leuk is dat! Deze dag is ook opgenomen in het scoutingsprogramma van profclubs.

Op 20 oktober komt de jeugd van JO8 t/m JO10 in actie van 10.00 tot 12.30 uur. De JO11 t/m JO13 speelt van 13.00 tot 15.30 uur. Er is geen kledingvoorschrift. Er wordt gespeeld met hesjes en keepers zijn ook van harte welkom.

Per dagdeel kunnen er maximaal 48 spelers(ters)per meedoen! Deelnemers ontvangen allemaal een United Colors League-medaille en een United Colors League certificaat. Mocht je uiteindelijk worden geselecteerd voor finaleplaats of in het United Colors League-team komen, dan zijn er geen extra kosten aan verbonden. Deelname aan de United Colors League in Meppel kost 19 euro.

Meedoen? Geef je hier op.