Na een voorbespreking gingen we op de zwoele zomer avond naar het kunstgrasveld om daar onze eerste bekerwedstrijd van het nieuwe seizoen te spelen. Voor iedereen nog even onwennig kunstgras en waar ze moesten staan en wat hun taken binnen het veld waren. Maar zoals vooraf besproken met de juiste instelling en motivatie zou het wel goed komen.

De eerste helft begonnen we sterk we speelden al goed samen en wisten steeds een teamgenoot te vinden. Alleen met de afwerking hadden we nogweinig geluk, bal tegen de paal en lat of er zat wel een been tussen of de keeper stond op zijn plaats. We gingen dan ook rusten met een 0-2 achterstand. De 2e helft gingen we op de zelfde voet verder goed combineren en veel heel veel inzit, de kopjes werden steeds roder en niet alleen van de spelers.

Na 10 min en de 2e helft kwamen we dan eindelijk tot schoren dik en dik verdiend na weer een vloeiende aanval maakte Daan de 1-2. Iedereen deed er na dit doelpunt nog een schepje boven op om toch maar die gelijkmaker binnen te tikken. Na een verre uittrap van Jarne kwam de bal bij Maarten terecht die zich niet bedacht en met een verwoestend schot de gelijkmakker binnen schopte. Een wave ging langs het veld iedereen ging uit zijn dak.

Jongens proficiat en met deze instelling wordt het een geweldig seizoen.