De opstelling: Grietje, Karin, Elise, Rachel, Janine, Irene, Veerle, Willeke, Myrthe, Bianca en Amber. Wissels: Selina en Vera. Nanne en Michelle waren afwezig.

Om 12.00 uur trapten we af en gingen we meteen in de aanval. We kregen meteen al een aantal kansen en in de 2e minuut was het dan ook al meteen raak, Rachel krijgt alle vrijheid en scoort vanaf de 2e lijn de 0-1. Daarna volgen er veel kansen, Myrthe die bijna scoort en ook Irene krijgt een kop kans. In de 16e minuut krijgt Rachel weer helemaal de vrijheid en kan ze weer vanaf de 2e lijn de bal keihard in het doel schieten, 0-2! In de 17e minuut neemt Veerle de corner die er vervolgens in wordt getikt door de keepster van Balk, vanaf dat moment gaan we los! In de 25e minuut haalt Veerle even de bal achter haar standbeen heen en haalt hard uit, 0-4.

Nog geen 5 minuten later is er een flipperkast effect voor het doel en ook dit keer tikt Veerle de 0-5 binnen. In de 34e minuut komt Selina het veld in voor Irene. Binnen no time is het alweer 0-6 door een doelpunt van Rachel. Ook de verdediging krijgt alle ruimte om mee op te komen, Janine krijgt ook een aantal mooie schiet kansen, een harde pegel van Elise wordt via de paal nog net van de lijn getikt, door de keepster. Niet snel daarna tikt Rachel de 0-6 binnen en vervolgens wordt het 0-7 ons 99e doelpunt van dit seizoen (oefen en beker meegeteld), dus wie gaat de 100ste binnen schieten? En jawel het is…….Veerle! 0-8 wat tevens de ruststand is.

In de rust gaat Grietje voetballen en neemt onze spits Bianca haar taak over! Ook Vera komt erin voor Amber en gaat in de spits staan.

Tweede helft spelen we Balk helemaal weg, al snel valt het 9e doelpunt door Rachel, waarna Veerle al snel weer de 10e binnen schiet! En we gaan nog even door 0-11 Rachel, 0-12 door Veerle, een mooi één tweetje tussen Selina en Vera waarna het 0-13 wordt via een speelster van Balk. Een mooie corner door Irene waarna Veerle de 0-14 binnen schiet. Rachel schiet daarna snel de 0-15 binnen en om het af te maken is er op het laatst een mooie aanval van Rachel met Veerle, die vervolgens netjes wordt afgerond door Veerle! Eindstand 0-16! Het was dus een wedstrijd tussen Rachel en Veerle!

We behouden onze koppositie! Volgende week spelen om 13.00 uur thuis tegen Wispolia!