Een commissie is de laatste maanden druk geweest met het inventariseren van de wensen en heeft die vertaald in een plan om te komen tot een, geheel ander aanzicht van onze kantine. Belangrijk gegeven was dat er ‘meer sfeer’ binnen gebracht moest worden en de commissie denkt met de ingrepen die er gepland staan dit ook gaat gebeuren. Het metamorfoseplan wordt al gekscherend ‘De Huuskamer van Ezinge’ genoemd.
Wat gaat er allemaal gebeuren? De entree van het clubhuis wordt verplaatst, er komen twee ramen in de muren aan de hoofdveldzijde, een nieuwe, gezellige bar, een nieuwe vloer. lambrisering langs de wanden die een kleurtje krijgen, het verkooploket van de keuken wordt vergroot, de keuken gaat uit het zicht door een nieuwe muur, nieuwe verlichting, de elektriciteit wordt volledig vernieuwd, een vernieuwd plafond en het geluid wordt aangepakt. Verder wordt er ook een interne koeling gerealiseerd. U ziet het, geen kleine ingreep in ons alweer meer dan dertig jaar oude clubhuis. De vrijwilligers zijn inmiddels gestart met de eerste voorbereidende werkzaamheden. Gepoogd wordt om e.e.a. zo snel mogelijk te realiseren al beseffen wij ons dat dit niet geheel zonder overlast zal gaan. Maar ja het moet eerst slechter worden voordat het beter wordt. En dat wordt het !