Na de mindere partij van het team van vorige week hebben de jongens van M.S.C. A1 zich in deze wedstrijd weer van hun goede kant laten zien en hebben de spelers duidelijk laten zien dat zij gezamenlijk meer in huis hebben dan de vorige gespeelde wedstrijd. De spelers voetbalden weer eerst vanuit hun taak en pakten op het juiste moment het initiatief. Vandaag werd er ook simpel gevoetbald door het balletje weer te laten rollen i.p.v. lopen met de bal. Dit was vandaag ook de beste oplossing  omdat het veld volgens vele spelers loodzwaar was.
M.S.C. A1 zette in de eerste fase van de wedstrijd ook goed druk echter had het de pech dat de keeper van Dalen enkele keren kon voorkomen dat M.S.C. A1 op een voorsprong kwam en ook de juiste scherpte ontbrak op het gewenste moment. Bij de speldenprikken van Dalen stond onze gehele verdeding weer haar mannetje en ook onze keeper Henk Ruben Kamminga onderscheidde zich in deze fase. M.S.C. scoorde nog wel 2x in de eerste helft maar beide keren werd er terecht afgevlagd voor buitenspel.Doordat er van beide zijden geen mogelijkheden werden omgezet in doelpunten stond er in de rust de bekende brilstand op het scorebord.
De tweede helft was een kopie van de eerste helft waarin zowel Dalen als M.S.C. nog mogelijkheden kreeg om de score te veranderen maar bij het laatste fluitsignaal van de goed fluitende scheidsrechter was ook de eindstand op het scorebord een kopie van de ruststand : 0-0
De trainer kon zich vinden in een gelijkspel en het vertoonde spel van zijn ploeg stemt tot tevredenheid omdat er vanmiddag een team op het veld stond die voor elkaar willen werken , het in zich hebben goed te kunnen voetballen en waarbij de B-spelers laten zien dat zij mee kunnen komen op dit niveau. Het stemt de trainer (en plaatsvervangend leider Adri B.) nog meer tevreden dat er op de terugreis in de auto jongens (namen zijn bekend) zaten die helemaal uit hun dak gingen op de swingende meezingliedjes van de ‘Toppers’. Zo zie je maar weer jongens : voetbal is voor jong en oud en de Toppers ook !!!