MSC B1 heeft zaterdag de thuiswedstrijd tegen Flevo boys B2 verdiend verloren.In het begin van de wedstrijd leek het er op dat Msc gewoon voort borduurde op de goede prestaties van de laatste weken, maar gaande weg de 1e helft werd Flevo boys sterker. MSC kon zich nauwelijks kansen creëren en het spel speelde zich het meest af op het middenveld, waar Flevo boys elke afvallende bal kon veroveren, en de B1 ers meer tegen zichzelf voetbalden dan de bal het werk te laten doen.
Rustand 0-0, trainer Rick probeerde in de rust, de spelers duidelijk te maken dat ze minder snel de diepte moesten zoeken, maar de bal wat meer in de ploeg moesten houden.De 2e helft probeerde MSC het wel maar de tegenstander was gewoon beter en gretiger en bleef MSC achter de feiten aanlopen en het was dan ook Flevo boys dat verdiend op voorsprong kwam.MSC kon alleen een kopbal van Jason tegen de lat, hier tegenover stellen, het werd dan ook 10 min voor tijd 0-2 voor Flevo boys.Een verdiende overwinning voor onze gasten, en MSC zal hard moeten trainen deze week, om deze uitglijder te doen vergeten, en om volgende week een goed resultaat te behalen tegen onze geel zwarte vrienden.MSC-Antaris B2 speelt 18 nov, om 2 uur de stadsderby bij Alcides !