Teleurgesteld, misschien wel boos. Een 6-0 nederlaag tegen een ploeg waar je twee weken geleden nog van won. Maar wat is winst waard als een van je teamgenoten na de wedstrijd het grootste verlies te verwerken krijgt dat er is. Staat een bekeroverwinning in verhouding met het verlies van een broer? Natuurlijk is alles betrekkelijk, maar het verdrietige gevoel dat vanmiddag na de verloren wedstrijd tegen SC Angelslo bij dames 1 van MSC-Antaris overheerste had niets te maken met de nederlaag. Nee het had te maken met het grote verlies dat een van hen deze middag individueel had geleden. Terwijl Irene met haar teammakkers het opnam tegen SC Angelslo, verloor haar broer een wedstrijd die uiteindelijk nooit te winnen viel. Triest. Slechts 21 jaar.
Dat de dames van MSC-Antaris vanmiddag dus met 6-0 verloren van SC Angelslo was dus slechts bijzaak. Niets ten nadele van de prestatie van de dames uit Emmen. Zij wonnen na een 0-0 ruststand uiterst terecht en verdiend en kunnen dus nog steeds de bekertitel die zij vorig seizoen veroverden verdedigen.
De nederlaag werd na de wedstrijd uiteindelijk nog groter. Nadat Irene te horen kreeg dat haar broer Stefan zaterdagmiddag om het leven was gekomen bij een motorongeluk was winst of verlies niet meer belangrijk. De dames waren in gedachten bij Irene en haar familie. Ze wensen hun teamgenote en haar familie ontzettend veel sterkte toe met dit grote verlies.