Afgelopen zaterdag verloor vrouwen 1 met 1-2 van AZSV uit Aalten.De ruststand was 0-1.

AZSV begon fel en kreeg ook de eerste kans. Een voorzet van rechts kwam tegen de 2e paal terecht, maar kwam gelukkig bij Annet in de handen. Daarna ging Annet gruwelijk in de fout. Een bal die ze normaal gesproken wegwerkt wilde ze nu achter laten lopen voor een doeltrap. De rechterspits dacht daar anders over en tikte de bal weg, gaf voor en de vrijstaande speelster van AZSV pakte dit cadeautje uit. 0-1. MSC werd sterker maar echte kansen kregen we niet. De enige kans was een bal op Kirsten die door kon lopen maar iets te snel schoot en daarom ging de bal helaas naast. De russutand werd daarom met een 0-1 achterstand bereikt.

De 2e helft een veel sterker MSC. Lieten bij vlagen goed voetbal zien maar echte uitgespeelde kansen waren er niet. Uit de 2e lijn schieten lukte ook niet omdat de verdediging van AZSV goed kort op de bal bleef spelen. Uiteindelijk kreeg Rachel een gaatje en zij schoot vanaf de 16 dan ook gelijk diagonaal de 1-1 binnen.MSC drukte toen ook door. Een steekpass van Veerle op Kirsten die samen met Judith zo door kon lopen, werd onterecht (wegens buitenspel) teruggefloten door de warrig fluitende scheidsrechter. Dat de scheidsrechter nogmaals de fout in ging kwam MSC vijf minuten later duur te staan. Een speelster van AZSV die terugliep en nog vijf meter buitenspel stond, hij negeerde onze vlagger, door liet spelen en zo kon AZSV de 1-2 maken. Veel gebeurde er daarna niet meer en zo liep vrouwen 1 tegen een nederlaag aan. We hebben zelf weinig gecreeerd maar op deze manier verliezen was extra zuur.

Aanstaande zaterdag spelen de vrouwen hun laatste wedstrijd voor de winterstop uit tegen SVZW in Wierden. Na terugkomst hebben we een gourmetavond ter afsluiting van de 1e seizoenshelft. Wederom willen we Kees Veelo bedanken voor het maken van de foto’s.

Tekst: David bottenheft

CHV_8210 (Medium) (1) CHV_8223 (Medium) (1) CHV_8248 (Medium) (1) CHV_8249 (Medium) (1) CHV_8263 (Medium) (1) CHV_8305 (Medium) (1) CHV_8338 (Medium) (1) CHV_8347 (Medium) (1) CHV_8363 (Medium) (1) CHV_8371 (Medium) (1) CHV_8387 (Medium) (1)

Foto’s: Kees Veelo