In het seizoen ´07/´08 zullen er twee nieuwe gezichten in de selectie van Dames 1 te bewonderen zijn. Jetty Koopman (27 jaar) en Dominique Heskamp (24 jaar) hebben overschrijving aan gevraagd naar MSC-Antaris.
Dominique Heskamp is geen onbekende voor MSC-Antaris, want ze is namelijk haar voetballoopbaan begonnen bij MSC. Dominique maakte na twee seizoenen de overstap naar Havelte, dat destijds eerste klasse speelde. Na een aantal jaren bij Havelte te hebben gespeeld vertrok Dominique naar Be Quick´28. Bij hoofdklasser Be Quick´28 heeft zij ook een aantal jaren hoofdklasse gespeeld, voor ze weer terug ging naar Havelte. In 2005 stopte Havelte met damesvoetbal en toen heeft Dominique overschrijving aan gevraagd naar Hoofdklasser HZVV uit Hoogeveen. Voor HZVV heeft ze dat jaar maar 3 wedstrijden gespeeld. Wegens werk is ze toen gestopt met voetballen. Gelukkig voor M.S.C. Antaris trekt zij weer haar voetbalschoenen aan, ze is een zeer welkome versterking.
Jetty Koopman is als voetbalster een onbekende, maar als vriendin van Andres Hoogeveen is zij binnen MSC-Antaris wel bekend. Jetty speelt al jaren voor v.v. Noordscheschut, vanaf de meisjes trapt zij al tegen een bal bij Noordscheschut. Jetty is een vrij makkelijke scorende spits en is op meerdere posities inzetbaar. Wij zijn daarom ook heel blij dat Jetty voor MSC-Antaris heeft gekozen.