Op een zeer onstuimige zaterdag , op 1 maart, begon voor de F- pupillen de voorjaarscompetitie. Zowel het nieuwe MSC team F7 als MSC F6 moesten hun wedstrijd spelen tegen FC Meppel en allebei werd er uitgespeeld. Nadat we om 12.15 uur in de kantine van MSC hadden verzameld konden we ons opmaken voor een moeizame reis, rukwinden van wel 100 km p/ u, naar het voelbalpark van onze buren, waar we de wedstrijd om 12.45 uur zouden afwerken.Nadat we ons in het tenue hadden gestoken begaven we ons naar veld 6, de aanwezige leider van FC Meppel maakte het niet uit waar er gespeeld werd.
MSC F6 nam het voortouw en begon zich in te spelen op het laatste gedeelte van het veld.
Doordat MSC F7 niet genoeg spelers had werd de wisselspeler van MSC F6 uitgeleend aan F7 waardoor er blijkbaar enige verwarring begon te ontstaan bij de leider van FC Meppel F8.
Voor de wedstrijd werd er druk overlegd met de scheids om de keeper die tegen de wind in moest schieten iets meer ruimte te geven dan anders, de ruimte werd ongeveer een meter of twintig. Na het fluitsignaal ging de wedstrijd van MSC F6 aardig gelijk op.In de 10de minuut wist FC Meppel met de wind mee te scoren 1 – 0.Op jacht na de gelijkmaker moesten de spelers de harde wind trotseren en dat was op sommige momenten lastig genoeg, maar in de 15de minuut kreeg Marc de bal aangespeeld en vanuit het midden wist hij Niek aan de rechterkant te bereiken die op zijn beurt de bal mooi langs de keeper speelde. 1 – 1, op dat moment dik verdient.
Na de rust bleef de wedstrijd op en neer golven, kansen voor FC Meppel maar door zeer goed keeperswerk van Menno bleef de stand gehandhaafd en ook de kansen van MSC konden niet verzilverd worden met een doelpunt.
De ruststand bleek ook de eindstand.
MSC F7 had zijn debuut anders voorgesteld. Zij gingen met een 4 – 1 nederlaag naar huis.

Bij het invullen van de papieren bleek dat MSC F6 niet tegen FC Meppel F8 had gespeeld maar tegen FC Meppel F9 en MSC F7 niet tegen FC Meppel F9 maar tegen FC Meppel F8.
Verwarring alom.
De leider van FC Meppel F8 vond dat de papieren goed waren ingevuld en dat het zo moest hoe het was gegaan, logisch want hij had zijn 3 punten te pakken.
De fout werd blijkbaar gemaakt door diezelfde leider die de wisselspeler en leenspeler van MSC F6 naar MSC F7 herkende en hij dacht dat MSC F6 dus tegenover hen stond, deze leider heeft op het allerlaatste moment de beide teams van FC Meppel omgewisseld tot later bleek dat dat niet de juiste zet bleek te zijn.
Na een lang beraad (45 min) tussen de beide leiders van FC Meppel, de wedstrijdsecretaris van FC Meppel en mij ( Raymond Boers F6) zijn we tot een goede overeenkomst gekomen.
De wedstrijden worden allebei overgespeeld en dan wel tegen de goede tegenstander, de wedstrijden van vandaag zullen te boek gaan als een oefenpotje.

De spelers maakten dit allemaal niet mee.
Mooi is dus dat ze nog een extra wedstrijdje mogen spelen….Heel slim van die leider van FC Meppel F8…..

Kees Veelo maakte op deze historische zaterdag de foto’s bij MSC-Antaris F6, of was het MSC F7 ??