Trainerscarrière
Op vroege leeftijd begonnen als jeugdtrainer/begeleider bij de F-jes van Alcides. Dit sprak me zo erg aan dat ik hiermee verder ben gegaan en daarnaast ook de trainerscursus pupillentrainer heb gevolgd. Na verschillende jeugdelftallen, F-jes en E-tjes, onder mijn hoede te hebben gehad ben ik de cursus juniorentrainer gaan volgen. Deze cursus werd gegeven in Staphorst en zodoende ben ik in contact gekomen met de vv Staphorst. Wij waren beiden zeer enthousiast om met elkaar in zee te gaan en ze boden mij de D1 aan. Tijdens mijn 1e seizoen bij Staphorst heb ik ook de trainerscursus TC3 gevolgd. Ik heb nu 3 jaar de D1 onder mijn hoede gehad en ik voelde dat ik toe was een nieuwe sportieve uitdaging, een sportieve verbetering. Staphorst kon mij die niet bieden en toen kwam MSC op mijn pad. Na een aantal fijne gesprekken boden ze mij de B1 aan en ik zag dit dan ook zeker als een mooie stap hogerop. Ik wil dan ook graag weer mijn grenzen verleggen en mijn bijdrage leveren aan de ontwikkeling van MSC, die duidelijk positief zichtbaar is.
 
Maatschappelijke carrière
In het dagelijks leven ben ik werkzaam in het VSO(voortgezet speciaal onderwijs). Drie dagen sta ik voor de klas op de Ambelt in Zwolle en twee dagen voor de Ambelt in Steenwijk. Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd aan de pabo in Meppel en ik was één van de gelukkigen die meteen een baan kreeg aangeboden. Deze beide activiteiten doe ik nog steeds met erg veel plezier en je ziet de overeenkomsten. Je bent bij beide bezig met het begeleiden en ontwikkelen van de jongeren richting de toekomst.
Hierbij wil ik het eigenlijk laten.
 
Mocht je nog vragen hebben stap dan gerust op me af de komende tijd want ik zal nu vaker bij MSC te vinden zijn. Om mij alvast in te leven in de manier van werken bij MSC en de organisatie zodat ik na de zomervakantie gelijk goed kan starten.
 
Vincent Kuik