Na de line-up en als iedereen elkaar een prettige wedstrijd had toegewenst kon de wedstrijd beginnen.

De eerste 10 minuten was het een beetje aftasten waarbij Giethoorn kansen creëerden,deze werd gepareerd door een goed verdedigend achterhoede van MSC. (Tim,Niek,Mitchel
en Aaron)
Uiteindelijk werd er (na een tactische wissel) door MSC druk uitgeoefend op de verdediging van Giethoorn waaruit na 19 minuten door onze Rechtsbuiten Brian gescoord werd. 1-0

Dit was een opluchting voor onze MSC-ers waardoor er iets meer rust kwam in onze spel,maar Giethoorn liet het er niet bij,zij bleven druk uitoefen op onze verdediging. In de 25 e minuut kregen de jongens van Giethoorn een vrije trap,(na commentaar op de leiding),deze was zoals het hoort indirect.

Deze vrije trap van Giethoorn ging er mooi in maar werd verder niet door een speler aangeraakt en was dus ongeldig verklaard waardoor de stand onveranderd bleef. Tot de rust werd er door de 22 spelers op het Hoofdveld van MSC mooi,maar zeker een spannend voetbalpartij tentoongesteld,waarbij het alle kanten uitkon. Ruststand 1-0

Na de welverdiende rust en warme thee,ging de strijd weer verder zoals voor de rust,er werd door beide partijen goed gevoetbald en werden de toeschouwers getrakteerd op mooi combinatiespel,waarbij er aan beide kanten kansen ontstonden,maar niet werden verzilverd. Uit een combinerend voorhoede van MSC kreeg Brian wederom de kans om uit de draai  doel te treffen van Giethoorn, opluchting alom . 2-0

Na dit doelpunt ging Giethoorn volop in de aanval en werd er flink druk gezet op onze verdediging ,onze jongens moesten alle zeilen bijzetten. De spelers van Giethoorn lieten zich Fysiek meer gelden waardoor onze jongens iets geïrriteerd raakten en hierdoor hun concentratie verloren en ook gedwongen werden om Fysiek van zich te laten gelden.  Na een uitbraak van Giethoorn werd er vanuit de rechterkant een mooi voorzet gegeven die per ongeluk direct het doel van MSC trof.2-1.

De jongens van Giethoorn wilden meer waardoor er meer druk werd gezet,maar onze verdedigers en middenvelders (Willem en Niels)hebben flink weerstand geboden,nadat Giethoorn wederom een vrije trap kreeg van ongeveer 20 meter van het doel van MSC en deze van de lijn werd gekopt door Niek,was Giethoorn gebrand op de gelijkmaker. Er werd vol overgave gevoetbald door de jongens van Giethoorn,maar onze Jongens bleven verdedigend staan met behulp van het hele team.

Doordat Giethoorn gebrand was op de gelijkmaker en of de overwinning werden de jongens wat feller in het duel,waardoor er meer irritaties bij sommige spelers ontstonden,maar dit werd door onze jongens omgezet in goede samenwerking en het uitspelen van de tegenstanders. Na flink weerstand te hebben geboden en goed Teamwork werd deze wedstrijd na het laatste fluitsignaal van de Scheids (die goed leiding heeft gegeven) met winst voor onze jongens afgesloten.2-1

Ik wil onze jongens,ook namens vele toeschouwers, Complimenteren met de winst,en met hun samenspel,teamwork maar vooral voor jullie MET ELKAAR en VOOR ELKAAR Attitude.