’s Avonds slapen we in tenten (met begeleiding), dus neem wel een luchtbed en slaapzak mee. ( Je kunt bij inschrijving aangeven als je bij een vriendje in de tent wilt dan is het nog gezelliger). De begeleiding bestaat uit gediplomeerde trainers en het overige kader is met zorg uitgezocht.
 
Kinderen van 12 t/m 15 jaar kunnen zich inschrijven voor deze Voetbaldagen van 23 t/m 27 juli 2012
Kinderen van 6 t/m 11 jaar kunnen zich inschrijven voor deze Voetbaldagen van 30 juli t/m 3 augustus 2012
De deelnemersbijdrage bedraagt dit jaar € 170,00.

Dit zal via een eenmalig incasso van uw rekening worden afgeschreven. Hier zit dan wel alles bij zoals eten, douchen en natuurlijk het Nike tenue ( shirt, broekje en sokken )

De relatiecode is verplicht om in te kunnen schrijven. Zorg dus dat deze bekend is. Als je lid bent van een vereniging, kun je deze code vinden op je spelerspas of anders kun je deze opvragen bij de ledenadministratie van je club. Jongens en meisjes die nog geen lid zijn van een voetbalvereniging, worden verzocht om voor inschrijving contact op te nemen met Iek Straatsma via iek.straatsma@knvb.nl. Door het opgeven van persoonlijke gegevens kunnen zij dan een relatiecode ontvangen. De volgende gegevens zijn nodig: Voorletters, voor- en achternaam, geboortedatum, adres en telefoonnummer(s) en e-mailadres.

Inschrijven:

Stap 1: http://inschrijven.knvb.nl

Stap2: kies bij district voor KNVB noord.

Stap3: kies bij type, evenement

Stap4: kies bij categorie, Jeugd

Stap5: kies bij subcategorie, KNVB voetbaldagen