Dit toernooi is mede mogelijk gemaakt door bestuurscommissie van de SUPPORTERS-VERENIGING MSC die bij dit soort jeugdactiviteiten altijd het mogelijk maakt om een extra bijdrage te leveren. De Supportersvereniging steunt de activiteitencommissie met een vast bedrag per jaar. De jaarlijkse koekactie wordt ook door deze commissie geor-ganiseerd. Ook de fan artikelen zijn via de supp.vereniging te koop. Deze commissie verdient een groot compliment en is een sierraad voor de club. Was u nog geen lid van die Supportersvereniging? Misschien is het dan nu hoog tijd om daar iets aan te doen door u aan te melden als lid. Dat kost u slechts enkele euro’s per jaar, want het moet laagdrempelig zijn en blijven. Nogmaals: vele kleintjes maken een grote! Ook uw kleine bijdrage is zeer welkom en het is fijn dat u ‘er ook bij hoort!’ Even een telefoontje naar Joke van de Berg en het is zo geregeld: tel. 06-16405055. Ook de Sponsors die een grote bijdrage leveren willen we onder uw aandacht brengen:
 
Top 1 Toys:
Deze zaak is sinds een half jaar gevestigd in de Kruisstraat tegenover de V&D. Eigenaar Dhr. Laanstra ziet in dit evenement een ideale doelgroep om zijn winkel te promoten en verrast iedere deelnemer!
 
C 1000:
Kees Elzinga: Supermarkt C1000 Kees Elzinga in de Oosterboer is nauw verbonden met voetbal in de vorm van sponsoring van sc Heerenveen. Mede daardoor kregen we afgelopen jaar een clinic van sc Heerenveen aangeboden, wat een groot succes was! Ook nu twijfelde Dhr. Elzinga niet om een bijdrage te leveren, hulde!
 
Restaurant De Toekomst:
Hillard Worst van deze prachtige horeca gelegenheid aan de Steenwijkerstraatweg was zeer enthousiast toen hij hoorde van dit voetbalfeest en heeft naast een bijdrage ook een leuke verrassing voor iedere deelnemende speler….
 
Samen met de AKTIVITEITENCOMMISSIE en de VRIJWILLIGERS op de dag zelf zullen we, ijs en weder dienende, er een groot feest van maken!!!
 
Ruud Swaak