De derby tegen FC Meppel E5 is uitgelopen op een teleurstelling voor de spelers van MSC. De heren wisten namelijk een 6 – 1 voorsprong uit te handen te geven en gelijk te spelen. Na een geweldige eerste helft met drie doelpunten van Rogier en één van Denzel werd de ruststand 4-1. Ook de tweede helft begonnen de mannen voortvarend. Al snel stond het 6-1 door doelpunten van Aaron en Stijn. Hierna hielden de mannen het voor gezien en bleek de organisatie volledig zoek. De aanvallers van FC Meppel vlogen de enige verdediger Sander links en rechts voorbij waardoor FC Meppel alsnog langszij kwam. Tranen van teleurstelling, een illusie armer maar een ervaring rijker gaan we op naar de volgende wedstrijd! Want tenslotte E4 heeft nog altijd niet verloren!