Direct na het eerste fluitsignaal zetten de boys van msc de tegenstander vast op eigen helft en creëerden de aanvallers een paar goede kansen die werden verzilverd door achtereenvolgens Rutger,Hayo en Djermo, zou het vandaag dan toch gaan gebeuren ?.

Het zelfvertrouwen groeide en de mannen werden wat overmoedig wat resulteerde in 3 doelpunten binnen korte tijd door de tegenstander 3-3.

Na wat aanpassingen van de trainers kon de rust worden gehaald met 3-3- als tussenstand.

Na de pauze werd het een boeiend schouwspel met kansen voor beide teams,de achterhoede stond als een huis met Senna,Nick,Jort, en Djermo en de vandaag weer uitstekende keeper Menno.

Msc dat altijd aanvallend voetbal speelt zette nog 1 keer aan en kwam dan ook verdiend op een 4-3 voorsprong door Lévay,lang zou de voorsprong niet duren,na een prima genomen corner kon csvc door een kopbal op gelijke hoogte komen.

Nog gaven de mannen van msc zich niet gewonnen en na een schitterende aanval kwam de kleinste man van het veld tot grootse daden en schoot de 5-4 binnen,prachtig gedaan Jur.

De scheidsrechter van vandaag de heer H.v/d Helm liet nog een aantal seconden doorspelen maar de winst zou niet meer uit handen worden gegeven.