Afgelopen zaterdag heeft vr1 de thuiswedstrijd met 4-2 gewonnen van Lycurgus. Met rust keken de vrouwen nog tegen een 1-2 achterstand aan.

Demi en Lotte waren pupil van de week. Nadat zij de aftrap verricht hadden begon de wedstrijd. MSC starte sterk maar echte kansen kwamen hier niet uit. Een verkeerde pass van Layla kwam terecht bij de spits van Lycurgus en schoot de bal binnen 0-1. Je zou denken dat MSC nou wel wakker geschut was, maar niks bleek minder waar. Na 10 minuten werd de rechtshalf weggestuurd, haalde de achterlijn en liet de spits haar tweede van de middag maken 0-2. MSC voetbalde wel en was ook sterker maar werden niet gevaarlijk. Een kwartier voor tijd pepte Alberdine het team op en toen werden we wakker. Rachel brak door op links en gaf af op Kirsten en zo maakte zij haar 7e doelpunt van t seizoen. 1-2 en dit was ook de ruststand.

In de rust werden er een aantal omzettingen gedaan en MSC begon fel aan de 2e helft. In de 48e minuut kreeg Alberdine de bal, zij gaf een perfecte pass op Judith die heel beheerst de 2-2 binnenschoot. MSC ging prima combineren en speelde in een hoog tempo de bal rond. Een corner bal van Alberdine kwam bij Veerle terecht die volleerde de bal keurig binnen 3-2. Daarna mocht Alieke douchen en nam Lisa van der Meulen haar plaats over. Een kwartier voor tijd speelde Lisa v/d Meulen Selina in die volledig vrijstond en schoot heel beheerst de bal van 20 meter over de keepster in het doel 4-2. MSC bleef prima combineren, de ene aanval was nog mooier dan dan ander, maar omdat het vizier niet meer op scherp stond mocht lycurgus blij zijn dat het bleef bij 4-2.

Aanstaande zaterdag spelen de vrouwen uit om 14:30 uur bij Be Quick vr2.