Om 19.30 uur werd er afgetrapt op het hoofdveld. MSC en VVAK maakten er deze avond een leuke pot van waarbij kansen voor beide ploegen op de winst. Het was MSC dat deze avond beter met de kansen omging en dat na 90 min spelen met een 4-1 winst van het veld stapte. Het was al na 2 min raak voor MSC een mooie steekbal van Dimitra Theocharis op Malenthe Lugtmeier stelde haar in staat om alleen voor de keepster te scoren. Na ongeveer 20 min spelen kwam VVAK op gelijke hoogte een voorzet die makkelijk leek te pakken door keepster Grietje ten Hoor draaide meer af dan verwacht en de inlopende spits kon in een leeg doel simpel binnen tikken. MSC maakte vlak voor rust de 2-1 weer was het Malenthe Lugtmeier die na een goeie actie de keepster kansloos liet. MSC kon gaan rusten met een voorsprong. In de rust werden Irene Rodemond en Malenthe Lugtmeier gewisseld voor Liza van de Meulen en Veerle Urlich.
In de 2e helft een hard werkend VVAK dat op zoek ging naar de gelijkmaker. En de kansen kwamen er zo werd een bal bijna in eigen doel gewerkt, maar kon nog gered worden door Keepster Grietje. VVAK had deze avond de pech dat de verdediging in goeie doen was, plus een keepster die ook  in de wedstrijd zat. Na 65 min werd de wedstrijd beslist een mooi steekballetje op Joyce Bloemert van Veerle Urlich werd al glijdend binnen geschoten. VVAK bleef het proberen maar een treffer zat er voor hun niet meer in deze avond. In de slot minuten werd de 4-1 binnen gelopen door Veerle Urlich na een voorzet van Dimitra Theocharis. Zo stond VVAK na 90 min met lege handen. Waar VVAK misschien over de hele wedstrijd iets meer het betere van het spel had, was het MSC dat op de beslissende momenten wist toe te slaan en zo veder gaat in de beker. Zaterdag 1 dec. Spelen de dames wederom thuis in de competitie tegen Aengwirden, bij winst zijn de dames verzekerd van nacompetitie in de promotie poule. Aanvang 12.30u.