Hoe ging het in Hollandscheveld. Er moesten drie wedstrijden gespeeld worden en de eerste twee ploegen plaatsen zich voor de finale avond 18 januari. We begonnen tegen HODO een ploeg die in de 4e klasse uitkomt. Deze wedstrijd werd eenvoudig gewonnen met 8-1, doelpuntenmakers waren Michelle 4x, Rachel 2x, Irene en Selina.

De tweede wedstrijd was tegen Hollandscheveld, deze ploeg staat op een eerste plek in de 3e klasse. We konden dus aan de bak. Deze wedstrijd ging kansloos verloren met 4-2 Hollandscheveld kon elkaar beter vinden en hun baltempo lag veel hoger dan bij ons. Voor MSC scoorden Michelle en Veerle.

De derde wedstrijd is tegen Gramsbergen een ploeg die in de middenmoot staat van de 2e klasse. MSC heeft genoeg aan gelijk spel, het gaat dan door op doelsaldo. Het blijft lang 0-0. Ongeveer 8 min voor het einde komt Gramsbergen op 1-0 voorsprong slecht verdedigen aan MSC kant is de oorzaak. De dames moeten nu komen en dat gaat ook gebeuren Michelle zorgt voor de 1-1 en 2 minuten later komen de dames zelfs op voorsprong, Irene maakt het doelpunt. De laatste minuten zijn hectisch, maar de dames houden stand. De dames gaan als tweede in de poule door naar de finale avond volgende week.

Hoe ging het dan in Beilen. Bij vertrek bleek een speelster niet te komen opdagen en dus ging deze groep ook maar met 6 spelers weg. De meiden moesten 5 wedstrijden spelen en bij de eerste 3 in de poule eindigen om de finale avond te halen op 18 januari.

De eerste twee wedstrijden tegen VAKO en Drenthina gaan helaas verloren met 1-0 en 5-0. In de derde wedstrijd tegen Dwingeloo worden de eerste 3 punten binnengehaald, de dames weten met 2-1 te winnen. Doelpuntenmakers zijn Karin Koelmans en Nicole Rensen. Ook de vierde wedstrijd tegen SVBO wordt gewonnen. Het wordt in deze wedstrijd 3-1 en voor MSC scoorden Karin Koelmans, Nicole Rensen en Maaike Gommans. Dan de laatste wedstrijd tegen Zwartemeerse Boys deze moet door de dames gewonnen worden om kans te houden op de finale avond 18 januari. Deze wedstrijd gaat helaas verloren met 2-1, voor MSC weet Nicole Rensen nog wel te scoorden. De meiden worden deze avond vierde in hun poule en zijn helaas uitgeschakeld.

Team Hollandscheveld: Grietje ten Hoor, Rachel Boekweg, Michelle Boekweg, Irene Rodermond, Veerle Ulrich en Selina Tien. Trainer Arjan Zomerdijk.

Team Beilen: Willeke de Boer, Karin Bouwman, Amber Knoop, Maaike Gommans, Karin Koelmans en Nicole Rensen. Trainer Chantal Gommans.