Als altijd fris en fruitig mochten de dames van het derde vandaag op het kunstgras aantreden tegen SVBS ’77 uit Belt Schutsloot. Een maandje geleden waren ze daar al op bezoek geweest en hebben ze, na een moeizame start, een puike overwinning in wind en regen bevochten tegen deze “boeren dochters”.Vandaag herhaalde dit scenario zich. De eerste helft was MSC de voetballende ploeg en kwamen de meiden via Willeke op voorsprong, nadat Lisa en Nienke al een keer op de lat hadden geschoten.Door verkeerd reageren op een hoge bal in de MSC-verdediging kwamen de bezoeksters (tegen de verhoudingen in) op gelijke hoogte met de MSC-meiden.In de rust waren de meiden en hun leiders/trainers het al snel met elkaar eens; deze wedstrijd hoefden ze niet te verliezen. Als ze er met zijn allen voor zouden knokken zouden we het wel kunnen winnen.Terug op het veld hebben de dames dit meteen aan hun publiek laten zien. Met een constant overwicht werd er eigenlijk alleen maar gespeeld op de helft van SVBS.Lisa nam prachtige corners en tot 4 keer toe konden we daaruit scoren. Grietje pikte 2 doelpuntjes mee en ook vaste rechtsbuiten Nicole reageerde 2 keer heel adequaat, waardoor ze kon scoren. Na nog een doelpunt van Willeke stond er uiteindelijk een mooie 6-1 eindstand op het (virtuele) scorebord. Met deze derde overwinning op rij staan de meiden van MSC vrouwen 3 nu bovenaan de winnaarspoule in de vijfde klasse.

Hopelijk kunnen ze dezezegereeks volgende week en de komende weken voortzetten!