Het sportiefste, gezelligste en aantrekkelijkste team binnen onze vereniging zoekt versterking!
 
Wil jij elke zaterdag sportief bezig zijn, strijden voor de drie punten en samen met andere meiden/vrouwen plezier beleven aan de inspanningen die jullie verrichten? Dan is dit je kans!
 
Het Vrouwenteam van MSC heeft een aantal vacatures! Lijkt het jou leuk om onderdeel uit te maken van een leuk en gezellig vrouwenvoetbalteam, waarbij voetbal erg belangrijk is maar ook de gezellige ‘derde helft’ niet vergeten wordt? Meld je dan nu aan! Je zult er geen spijt van krijgen. Trainingspak, volledig tenue en sporttas worden voor je geregeld !
 
Als je al kunt voetballen is dat mooi meegenomen, maar we hopen vooral dat je een gezonde dosis humor en teamspirit meeneemt naar het elftal dat wekelijks ook traint. Heb jij het afgelopen seizoen al bij een andere vereniging vrouwenvoetbal gespeeld, let dan op. Meld je dan in verband met de verplichte overschrijving vóór maandag 15 juni bij ons aan.
 
Wil je meer weten over de vacatures of wil je je direct aanmelden: stuur dan een e-mail naar vrouwenvoetbal@mscmeppel.nl.
 
Heb je nog vragen, dan kun je ook bellen met (06) 31919396.