Hollie en Arno vragen in de rust “zou FVC MEER of MINDER druk zetten op MSC.. het hele team MEER MEER MEER. Maar wat doen we schreeuwt Hollie…allemaal in koor MINDER MINDER MINDER”.FVC zonder de geschorste aanvoerder Geert Faber… meer of minder dan 2 wedstrijden….meer meer meer en de geblesseerde topscorer Ruurd Algra meer of minder dan 2 enkels….. meer meer meer!

Marcel Linthorst een fraaie goal met een afstandsschot in de 10e min 1-0. 4 min later legt FVC ‘er Jasper en heeft ie meer of minder dan 1 achternaam…nou ? meer meer meer Jasper Bol Raap heet ie en hij legt de bal breed ipv op de 16 selffie te schieten. Marcel Linthorst 2 x heel gevaarlijk in de 21e en 22e min door uitstekend spel maar in de 26e min al de 2-0 als uit een corner Bjorn Bakker vrijstaand inkopt. De 3e goal laat ook niet lang op zich wachten. Valt ie meer of minder dan na 30 minuten ? Niet meer of minder dus want precies 30 minuten gespeeld en Kaij van Buren schiet met de rug naar de goal toe in…. Nou ja eerst met de rug naar de goal en dan omdraaiend.Fidom denkt in de 38e min ik wil ook niet achterblijven en kapt zich gemakkelijk vrij en schiet de 4-0 in. Ik denk op de bank zullen het er meer of minder dan 10 gaan worden, zo doorgaand meer meer meer maar als FVC “vrouwen en kienders” eerst gaat spelen minder minder minder. Rene Hoen draait een vrije trap wel heel fraai in het MSC doel vlak voor rust 4-1. Tot dan toe heeft Hoen nou meer of minder dan 3 ballen geraakt….

De 2e helft zet Hollie en Arno het team even anders neer en kunnen we lang aardig meekomen.FVC krijgt meer of minder kansen dan MSC die 2e helft…meer meer meer en maakt meer of minder goals in de 2e helft dan MSC…minder minder minder..MSC 2 FVC door Jasper Bol Raap 1 dus uitslag 6-2.

Eeven napraten na de wedstrijd door de spelers en staf in de kleedkamer. Zitten er meer of minder dan 3 spelers op mekaar te mekkeren? Minder minder minder niet één nl, is een collectief falen. Dat collectief is er wel in de 3e helft die meer of minder dan 2 x 45 minuten duurt…meer meer meer van half 5 tot kwart voor 7. MSC en FVC tezamen een geweldig feest makend. Meer of minder Meppellenaren dan Leewadders…meer meer meer in het begin maar later minder minder minder.
Heerlijk al die nationaliteiten bijmekaar. Tavares is toch een Angolees, Lopes een Chileen, onze Preben een Marokkaanse Duitser en Rick uit de Schilderswijk van leewaddn, waar zie je dat nog?
FVC moet erin blijven, MSC niet promoveren en WKE waar we ook altijd de 3e helft feest hebben zou moeten degraderen.

Toch is dat voetbal maar bijzaak maar wel heerlijk. Afgelopen vrijdag had ik nog een groter festijn. Voor het eerst opa geworden van Bowi. Wat een machtugh heerlijk ventje. Ik zag in z’n ogen dat ie vrijdag al mee wilde naar het sportcafé van FVC.Dus lang gefeest bij MSC de 6-2 weggespoeld, kantine op de kop daaro.Thuis komend zag de vrouw dat ik wat extra’s had genomen op Bowi, moet kunnen. Ik zei tegen haar TOP daaro bij MSC, wil ik komende nacht ook nog even vieren,is dat wat ? Meer of minder dan 4 x. MEER MEER MEER smeekte ze.