MSC D2 speelde op zaterdag 26 november tegen Rouveen D2 en won met 1-3.

Man van de wedstrijd: Pepijn Nijhuis. Doelpunten: 0-1 Job, 0-2 Robin , 0-3 Boris, 1-3.
MSC speelde een goede eerste helft met goed veldspel! Er werd goed gecombineerd en goed druk gezet. MSC scoorde tweemaal en had wel meer kunnen scoren maar de Meppelers leverden een prima stukje voetbal af met juiste coaching naar elkaar toe en een keeper die er ook mocht wezen! Aanvoerder Kees Broersen nam zijn verantwoordelijkheden en liet zich goed gelden.
Begin tweede helft scoorde Boris Slurink gelijk de 3-0 en dat was mooi! Rouveen had zich in het tweede bedrijf echter veel beter ingesteld op het spel van MSC waardoor de jongens uit Meppel toch nog even behoorlijk onder druk kwamen te staan. Rouveen maakte een prachtige tegentreffer maar verder kwam het niet, dus mixed feelings na afloop. Al met al drie punten in de pocket en verder niet zeuren en maandag weer lekker trainen. Een compliment overigens voor het hele team!

Op zaterdag 3 december werd voor de beker gespeeld tegen Ens D1. Helaas werd er met 1-4 verloren.
Op een zwaar veld in de polder troffen beide teams elkaar voor de beker. Twee tweede klassers uit de Top Vijf. Driekwart wedstrijd konden de Meppelers het goed bijbenen. De eerste en de laatste fase was voor Ens D1. Man van de wedstrijd Sander Kok scoorde vanuit een scrimage voor het doel van de tegenpartij de 2-1. In deze fase van de eerste helft was MSC sterk. We hadden meer kunnen scoren. Deze goede momenten onthouden we weer en van de gemaakte fouten leren we ook weer! Vanuit cornersituaties wordt het team steeds beter.
Het passen moet nog strakker (een goede inspeelpass is erg belangrijk wanneer het op de snelheid van het spel aankomt). De schakelmomenten gaan steeds beter en het doorlopen op de keeper verliep goed. Keeper Jurre kon nog een keer meedoen bij afwezigheid van Finnie boy. Voor de rest waren Stefan en Bas er niet bij.
Laatste wedstrijd voor de winterstop is die tegen Olympia D2 thuis op zaterdag 10 december a.s. om 09.00 uur. We gaan voor de winst en hopen zo het eerste gedeelte van het voetbalseizoen op een lekkere manier af te sluiten!