In de eerste helft domineerde M.S.C. direct van het begin en ging het ook goed om met de uitgespeelde kansen zodat er in de rustpauze al een stand van 4-0 was bereikt door doelpunten van Ruben Elling, Aanaa Achmed, Rene Koezen en Roy Fleming. Bij de goal van Roy Fleming gingen schoolvoorbeelden vooraf hoe een snelle counter uitgespeeld dient te worden en hoe een kans subliem kan worden omgebogen tot een mooi doelpunt. 
In de pauze werd er een gezamenlijke deal gemaakt tussen de spelers en de begeleiding omdat de trainer vond dat er minimaal nog 4x gescoord diende te worden om de wedstrijd en het seizoen waardig af te sluiten. De deal luidde als volgt : met een 8-0 winst trakteert de begeleiding op een rondje en met een minder resultaat komt het rondje voor de begeleiding
voor rekening van het team. 
Met deze deal op zak gingen de spelers de tweede helft in en hierin werd nog wel 2x gescoord door o.a. Kor van der Meulen en wederom Roy Fleming maar het was net iets te weinig om aanspraak te kunnen maken op een glaasje cola-light of fristi.(of een gele rakker). In de tweede helft kwamen ook Arjan Mulder , Demy van Lier en Celvin Adema nog in het team en ook zij lieten naast Maarten Heetla en Xander Pelgrom weer zien dat zij hun mannetje staan. 
De einduitslag werd 6-0 en met deze winst is het team definitief verzekerd van de 5e plek in de hoofdklasse en dit is een prestatie van formaat voor alle spelers die dit jaar hebben gevoetbald in M.S.C. A1.  
De trainer wil graag met de bekende woorden van een van de bekendste trainers uit de nederlandse voetbalgeschiedenis t.w. Rinus Michels dit seizoen afsluiten: “dit is wel een heel mooi stel bij elkaar