MSC kreeg via Ronaldo al wat kansen, maar hij wilde er niet in. Toch werd het 0-1 door Ronaldo, die er als een haas vandoor ging en beheerst inschoot. Ondanks de 0-1 achterstand kwam FC Meppel aan het eind van de 1e helft steeds dichter bij de doel van MSC. Wout echter hield zijn doel met kunst en vliegwerk schoon, zodat met een 0-1 stand gerust werd.

Na de rust was het beeld hetzelfde als in het begin van de 1e helft, een aanvallend MSC. Uit een scrimmage kreeg Wout (die was gaan voetballen) ineens de bal voor zijn voeten, en schoot deze erin. Het was het 1e doelpunt van Wout deze competitieronde. Achterin hield het verdedigingsduo Nick/Alex alles tegen en werd de bal gedecideerd over de zijlijn geschoten als het nodig was. Rick moest nog even naar de kant, omdat hij een bal op zijn neus had gekregen, maar kon even later toch weer verder. Het beste was er bij FC Meppel af – zij hadden geen wissels – zodat MSC de wedstrijd uit kon spelen. Uit een corner kwam de bal bij Alex terecht, die fors uithaalde. Precies in het uiterste hoekje van het doel ging de bal erin, 0-3.

Hier bleef het bij. Al met al een mooie 0-3 overwinning. Het team was beloofd om bij winst patat te gaan eten, dus dat hebben we daarna gedaan.