De wegen van MSC en Bernard Koning scheiden aan het einde van dit seizoen. De trainer is bezig aan zijn vierde seizoen bij de zaterdag vijfdeklasser.

Bernard Koning degradeerde in zijn eerste seizoen met MSC uit de vierde klasse E. In het seizoen dat volgde was promotie dichtbij, maar corona verpestte de kampioensrace. Ook in het afgelopen seizoen had MSC de koppositie maar gooide corona al vroeg in het seizoen roet in het eten. Met MSC bezet Koning momenteel de 1e positie in de 5e klasse G. De wit-zwarten zijn in een hevige titelstrijd verwikkeld met Steenwijk, Nagele, Steenwijker Boys en Alcides.

MSC dat twee seizoenen geleden er zelf voor koos om niet langer in de landelijke zondag Hoofdklasse uit te komen en alle sportieve pijlen vanaf dat moment te richten op het zaterdagvoetbal, heeft de ambitie uitgesproken om snel terug te keren op in ieder geval 2e klasse niveau.

De TC van MSC gaat de komende weken op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer die past bij de ambitie van de vereniging en aan de slag wil met de jonge en talentvolle selectie.