Elders behaalde resultaten geven aan dat de cursus echt werkt. De deelnemers aan de cursus gaan er dan ook vanuit dat ook bij MSC ‘gescoord’ gaat worden. Ze hebben een wervingscampagne opgezet om speciaal voor onze vereniging nieuwe vrijwilligers te werven. De leden van MSC hebben vandaag een e-mail ontvangen waarin in het kort wordt uitgelegd wat de actie inhoudt. De volgende tekst is verstuurd:

‘Beste MSC’er (of ouder/verzorger van),
Zoals je wellicht al gehoord hebt, houdt onze vereniging binnenkort een grote vrijwilligerswervingsactie onder de titel ‘Hoe scoor JIJ voor MSC?’. Gelukkig beschikt onze vereniging al over een aanzienlijk aantal vrijwilligers. Zij zijn het fundament van onze vereniging en zorgen ervoor dat wij onze activiteiten betaalbaar kunnen aanbieden. Maar wij streven naar meer vrijwilligers, omdat vele handen licht werk maken. Met ieders hulp wordt de vereniging sterker en kunnen we nog meer leuke activiteiten organiseren!

Binnenkort bieden wij ook jou aan om vrijwilligerswerk bij MSC te doen. We hebben een aantal werkzaamheden geïnventariseerd waar we hulp bij kunnen gebruiken. We gaan graag samen met jou op zoek naar taken die leuk zijn en bij jouw interesses passen. Ook voor leden die beperkt tijd hebben, zijn er voldoende mogelijkheden.

Vóór 1 december willen wij al zoveel mogelijk leden persoonlijk benaderd hebben. Na de altijd drukke decembermaand volgt er dan begin januari eventueel een tweede ronde. Ook onze huidige vrijwilligers kunnen worden benaderd omdat hun wensen in de loop der tijd veranderd kunnen zijn.

Vrijwilliger zijn bij MSC is altijd plezierig. Wij waarderen de inzet van onze vrijwilligers ontzettend. We hopen daarom dat ook jij deel uit wilt maken van ons vrijwilligersteam!

Alvast bedankt voor je positieve reactie! Bekijk hier  ons promotiefilmpje:

Met sportieve groet,
de Vrijwilligerswervingscommissie