Wessel Steenhuisen, speler van MSC B2, gaf aan het begin van dit seizoen aan dat hij wel voetbalwedstrijden wilde fluiten. De scheidsrechterscommissie pikte dit meteen op en Henk Boland was bereid om Wessel hierin te begeleiden. Hij begon als scheidrechter met de wedstrijden van E1 en deed dat bijzonder goed. Hij was duidelijk in zijn beslissingen voor de spelers alsook voor de leiders, trainers en toeschouwers. Volgens Henk was hij klaar om een wedstrijd van elf tegen elf te fluiten. Zaterdag 15 oktober was het zover, Wessel zou de wedstrijd MSC D2-SVN ’69 D2 fluiten. Voor hem was dit zijn eerste ‘echte’ wedstrijd als scheidsrechter. Natuurlijk floot hij wedstrijden van E1, maar een wedstrijd van elf tegen elf op een volledig voetbalveld is toch waar het om gaat voor hem.
Enigszins gespannen begon Wessel aan zijn warming-up, maar toen hij floot voor de aftrap leek die spanning helemaal weg te zijn.
De wedstrijd eindigde in 5-0 voor MSC D2 en is prima door hem geleid. Er viel geen enkele negatieve opmerking te bespeuren bij zowel spelers als bij de begeleiding van de teams. Groot compliment voor Wessel! Als hij zo door gaat, zal MSC veel plezier aan hem beleven en zullen veel wedstrijden op een prima wijze door hem geleid worden.

Indien u, (jeugd)speler of niet, ook wedstrijden wilt fluiten (en dat hoeft echt niet elke zaterdag) neem dan contact op met Wim Wijntjes: tel.: 260677.