Eerste elftalspeler Wilco Knol en zijn vrouw Sylvia Holtslag uit Meppel zijn door lezers en lezeressen van de Meppeler Courant, NieuwsTV en de website www.meppelercourant.nl uitverkoren tot bruidspaar van het jaar. Op een tweede plaats eindigden Hugo Bouwmeester en Jinny Poolman uit Rouveen en een derde plek was er voor Egbert Rijkeboer en Sandra Clay uit Nijeveen. Op de vierde plaats eindigden Willem Tamminga en Jacobien de Boer uit Meppel en Jarl Brandsma en Jaqcueline de Boer uit Meppel kregen de minste stemmen.
De strijd die de afgelopen weken werd gestreden was een felle. Verschillende bruidsparen zetten alles op alles om de felbegeerde titel en huwelijksreis in de wacht te slepen. Er werden stickers gedrukt, oproepen op fora gedaan, sportverenigingen aangeschreven, weblogs onveilig gemaakt en zelfs advertenties geplaatst.
Het resultaat was dat Wilco en Sylvia in de afgelopen weken de meeste stemmen vergaarden. Zij krijgen dan ook komende donderdag tijdens Dé Huwelijksbeurs in Het Koetshuus in Meppel de eerste prijs uitgereikt door Boefhof reizen. Nu maar hopen dat de extra huwelijksreis niet midden in het voetbalseizoen gepland wordt.