Om half vier werd de spannende finale gespeeld en het team van Real Madrid bleek uiteindelijk (na strafschoppen) de sterkste te zijn. Dus er was een medaille voor Lars Padding, Sam Kamphuis, Ayleen Reith, Stijn v/d Belt, Luuk Schaafsma, Cas Slurink en leider Roeland Heslinga. Er waren ook nog een aantal individuele prijzen te verdienen.
Een beker voor de beste toernooikeeper kreeg Willem-Jan Webbink. Beste toernooispeler werd Lars Padding en een beker voor de “speler-met-stip” kreeg Sam Kamphuis.
Het toernooi met de C-junioren ging om ongeveer kwart voor vier ’s middags van start. Er hadden zich voor deze categorie 26 spelers opgegeven. Er werd gespeeld met 5 teams. Tegen kwart vóór zes werd het team van Manchester United in het zonnetje gezet. Zij werden winnaar van het toernooi. In dit team speelden Yannick Jol, Jille Ganzinga, Alex Ruinen, Huub van Kampen en Frank Mol. In deze C-categorie werd Yannick Jol gekozen tot beste toernooispeler, werd Ewout Knol ondanks zijn vervelende blessure toch beste toernooikeeper en kreeg Karin Bouwman een echte aanmoedigingsprijs: zij werd speler met stip!
 
foto’s Kees Veelo
 
 
 
 
Winnaars categorie D
 
 
Willem-Jan Webbink
 
 
Sam Kamphuis
 
 
Lars Padding
 
 
Winnaars categorie C
 
 
Ewout Knol
 
 
Yannick Jol
 
 
Karin Bouwman